El Barça ensopega davant del Getxo Artea RT però suma un nou punt de bonificació (37-22)

Tot i les tres marques de Martín García Veiga, els catalans no han pogut amb un renovat Getxo que ha estat superior

Getxo, 3 de desembre de 2017 – El FC Barcelona no ha pogut superar avui el Getxo Artea RT en el partit corresponent a la desena jornada de lliga. Els locals han acabat sumant la seva primera victòria de la temporada per 37-22.

El matx no ha començat de la millor manera pels interessos dels de Tomy García que han vist com, en el minut 6, el Getxo anotava la primera marca (7-0). Quatre minuts més tard, els locals han tornat a anotar i han posat el 14-0 a l’electrònic.

No ha estat fins el minut 19 quan Martín García Veiga ha anotat la primera marca catalana que ha deixat el Barça a només 9 punts (14-5). De fet, ha estat ell mateix qui, en el minut 25, ha posat el Barça a només 4 punts de diferència amb un nou assaig.

Abans del descans els locals han tornat a ampliar la diferència i han posat el 26-10 amb el qual s’ha arribat al descans.

Un punt important

En el segon temps els blaugranes han començat molt forts, sumant la tercera marca catalana, un cop més, anotada per Martín García Veiga (26-15). Però quan millor estava jugant el Barça, un parell d’accions desafortunades han permès als locals tornar a ampliar la diferència amb una nova marca (31-15). En el minut 65, un cop de càstig transformat pel Getxo Artea RT complicava molt les opcions de remuntada. Tot i així, el Barça ho ha intentat fins el final, i en el minut 77 arribava el quart assaig català que significava el punt de bonificació ofensiva.