Liga Heineken: partit molt dur a Hernani (Hernani: 20, Barça Rugby: 13)

La dotzena jornada de la lliga es presentava difícil, després de diversos dies de pluja i en un camp amb molt de fang. Estava clar que Hernani intentaria fer el seu joc en aquestes condicions, a les quals estan tan acostumats.

La iniciativa la va portar l’Hernani, amb la seva dura davantera intentant neutralitzar els atacs del Barça i aconseguint durant els primers 30 minuts dos assajos (un transformat) i sumant els punts d’un cop de càstig. Va aconseguir el Barça amb esforç reduir la diferència a 15 – 7, durant els últims minuts de la primera part, gràcies a un assaig transformat.

Un assaig més del conjunt d’Hernani en començar la segona part va tornar a ampliar la diferència al marcador, a la qual el Barça només va aconseguir respondre amb punts de dos cops de càstig i acabant el partit amb la victoria de l’equip local 20 – 13.

Sens dubte els dos equips tornen a casa pensant en els deures que han de fer, ja que el 20 de gener es tornaran a trobar en el mateix camp per disputar la semi-final de la Copa del Rei.