Bon Inici de la Lliga DHA i Sub 23 pel Barça Rugbi

El passat Diumenge 15 de setembre el primer Equip del Barça Rugbi s’enfrontava al SilverStorm Salvador, per començar la Lliga Heineken 2019/20 (Divisió d’Honor).
En un partit molt elèctric i amb un final heroic, el Barça Rugbi va derrotar al subcampió de la Lliga 2018/19, en la última jugada.

Amb un inici del partit poc esperançador per els blaugranes, on ràpidament El Salvador treia una diferència de dotze punts (0-12), el Barça Rugbi va optar per oblidar-se del resultat i centrar-se en fer el seu joc. Va començar a desplegar les seves característiques ofensives i a pressionar a l’equip contrari amb dinàmica i velocitat, mantenint-se sempre a prop en el marcador. Així va ser que faltant només cinc minuts per al final i amb una diferència de deu punts (17-27) el Barça no es va donar per vençut i va anar a buscar la victòria. Primer mitjançant el poder dels seus davanters concretant un gran maul, després d’una bona obtenció en la touch. Posteriorment, amb la velocitat dels seus tres quarts en un contraatac perfecte, pressionant amb el peu i definint sota pals el partit a 27-27. Només quedava la conversió (29-27) i festejar un triomf que reflecteix el treball i el sacrifici dels últims anys.

Algunes hores abans es disputava el partit de la nova lliga Sub 23 on el Barça Rugbi, també rebia el Salvador, i aconseguia un triomf en l’última jugada per 23-22 anticipant el que seria l’emocionant partit del primer equip.

Tot i que també el Barça Rugbi Sub 23 va aconseguir vèncer al seu rival per una mínima diferència, el desenvolupament del partit va ser força diferent del de DHA. Els blaugranes van començar amb molt bon peu, desplegant un joc molt dinàmic i van aconseguir col·locar-se a 17 a 0 en el minut 15. No obstant això, tots sabien que el partit seria llarg i així va ser per als dos equips. L’equip de Valladolid no va deixar de lluitar fins a col·locar-se a 2 punts per sobre en el minut 79. No obstant això, en l’última jugada, el Barça Rugbi va aconseguir un cop de càstig que el seu xutador va aconseguir centrar i fer seva la victòria a l’acabar el partit.

Ara, la següent fita, a Santander el diumenge 22 contra el Bathco Rugbi (KO Sub 23: 11:00 i KO DHA 13:00)