El FC Barcelona supera el Complutense Cisneros per 45-30 i torna a situar-se en la zona de play off

Els blaugranes s’han imposat gràcies a una gran segona part on han destacat Joan Losada i Franco Velarde. També cal destacar el debut de Francisco Molinari i de Xavi Ferrer

Imatge Edu Rois

Barcelona, 9 de desembre de 2017 – El FC Barcelona ha superat aquesta tarda al Complutense Cisneros per 45 a 30, en el partit corresponent a l’onzena jornada de lliga, l’última de la primera volta. Els de Tomy García es tornen a situar en posicions de play off gràcies a aquesta nova victòria i a la derrota de l’Ampo Ordizia RE.

El matx ha començat amb un intercanvi de cops de càstig que ha posat el Barça 6-3 en el minut 6 de partit. Les coses s‘han complicat poc abans del quart d’hora per un assaig de càstig favorable als visitants que s’han avançat en el marcador (6-10). Bautista Güemes ha tornat a posar als blaugranes a un punt gràcies a un nou cop de càstig, el tercer que transformava l’argentí fins aquell moment.

Abans del descans encara hi ha hagut temps per a quatre marques: la primera, en el minut 24, del Cisneros que, conjuntament amb un cop de càstig uns minuts més tard, ha posat el 9-20 a l’electrònic. A la mitja hora d’enfrontament, Juan Cruz ha retallat la diferència fins els 4 punts (16-20) gràcies al seu assaig i la posterior transformació de Güemes (4 de 4). Un minut més tard però, ha arribat un nou assaig visitant que obria, de nou, una petita diferència (16-25). En l’última acció del primer temps, una gran jugada de Bruno Granell ha acabat amb l’assaig de Franco Velarde que, amb la transformació de Güemes, ha posat el Barça a només dos punts (23-25).

Domini blaugrana en el segon temps

A la segona part els de Tomy García han estat molt millor que els madrilenys. De fet, el Barça només ha necessitat 4 minuts per agafar la davantera. El segon assaig de Franco Velarde ha posat el 30-25 en el marcador. Set minuts més tard, Güemes ha tornat a ampliar la diferència amb un cop de càstig (33-25).

Els catalans han seguit creant perill, però el Cisneros seguia amb opcions dins del partit. No ha estat fins el minut 53 quan Joan Losada ha sentenciat el partit amb el quart assaig del Barça, el qual comportava un punt extra de bonificació. A més, en el 65 Velarde ha tornat a anotar per posar el 45-25 que deixava sense opcions als visitants. Abans d’acabar el partit, el Complutense Cisneros ha acabat anotant una última marca que ha posat el 45-30 definitiu.

En aquest segon temps han debutat dos jugadors a les files del FC Barcelona: la nova incorporació, Francisco Molinari, i el jugador sub-21, Xavier Ferrer.

De nou, en zona de play off

Amb aquesta victòria, la sisena de la temporada, el Barça es torna a situar en sisena posició. De fet, els de Tomy García acaben la primera volta ficats de ple en la lluita pel play off. Els blaugranes tenen a dos punts la UE Santboiana, amb un partit menys, i tres de marge respecte l’Ampo Ordizia, que ha perdut avui el seu partit.