El FC Barcelona Rugbi arrasa al CR Sant Cugat en el primer partit de pretemporada

• Sant Cugat - FCB 4

Els de Tomy s’han imposat per 7 a 56 en un enfrontament on els de Barcelona han dominat l’encontre des de l’inici. El tècnic blaugrana ha assegurat que “ens marquem molts objectius a curt i a llarg termini, però el que volem és que el nostre joc ens permeti estar a la millor posició possible de la DH”

Sant Cugat del Vallès, 26 d’agost – El FC Barcelona Rugbi s’ha imposat avui al CR Sant Cugat per un clar 7 a 56 en el primer partit de pretemporada del conjunt de Tomy García. Els blaugranes han dominat els quaranta minuts de partit, el qual ha estatt disputat a La Guinardera. Aquest ha estat el primer enfrontament de pretemporada del Barça abans de l’inici de lliga el cap de setmana del 17 de setembre.

Primers minuts de la pretemporada

A la xerrada prèvia al partit, el capità del FC Barcelona Rugbi, Joan Losada, ha volgut recordar als seus companys d’equip que els d’avui eren “els primers minuts de la pretemporada i han de servir per començar a conèixer-nos millor dintre del terreny de joc”. De fet, el partit d’avui a la Guinardera ha estat el primer dels tres que estan previstos per aquesta pretemporada abans de l’inici de la lliga, el cap de setmana del 17 de setembre al camp del VRAC Quesos entrepinares

El matx, que ha estat dividit en quatre parts de 20 minuts degut a la calor, ha estat dominat en tot moment pels blaugranes. Una mostra d’aquest control han estat les dues primeres accions d’atac que els blaugranes les han pogut convertir en les dues primeres marques posant el 0-14 en el marcador. Després dels primers 40 minuts de partit, el Barça ja tenia el partit completament tancat amb un marcador favorable de 0 a 42.

A la segona meitat, el tècnic blaugrana ha decidit donar minuts a joves jugadors del Barça B i fins i tot del Sub-18. En aquest sentit, després del partit Tomy ha volgut destacar s’ha vist “amb la necessitat de canviar de dinàmica després de la feina que aquests nois van fer la temporada passada, per això estem donant minuts a gent que va treballar amb mi al B i fins i tot amb nois del Sub-18. Crec que amb aquesta generació que puja venen bones notícies per al Barça”.

A la segona part, l’aventatge dels de Barcelona només ha fet que seguir creixent. En la primera acció de la represa arribava el sisè assaig (0-49), mentre que en el tram final del partit, els blaugranes han anotat el setè assaig posant el 0-56 en el marcador. Cal destacar, que en l’última acció del partit, els locals han pogut anotar una marca d’honor deixant el 7-56 definitiu.

Després del partit, Losada també ha volgut destacar la frescor que aporten les noves incorporacions i el canvi de mentalitat que la plantilla ha fet amb l’arribada de Tomy a la banqueta.

Un derbi de pretemporada

El pròxim partit de pretemporada serà ni més que menys un derbi. I tot i que serà un partit de pretemporada, tal com ha assegurat el capità del Barça, “el fet que sigui un derbi sempre és un factor que va més enllà d’un partit”.

Per la seva banda, el tècnic blaugrana ha volgut fugir d’aquesta anècdota i s’ha centrat en la preparació i ha explicat que “serà un partit per saber en quin punt ens trobem”. Tot i així Tomy no ha negat el fet que “som de Barcelona, som de Catalunya i tant de bo aquesta competitivitat comenci a ser reali i que el Barça de Rugbi pugui començar a lluitar”.

A la falta de confirmació de l’hora, el partit es disputarà el proper dissabte 2 de setembre al Baldiri Aleu.