El FC Barcelona de rugbi encadena la seva tercera victòria consecutiva i torna a deixar al seu rival sense puntuar

Els blaugranes han guanyat al Bizkaia Gernika RT per 21 a 29 i sumen 15 punts dels 20 que s’han disputat fin el moment

Barcelona, divendres 8 d’octubre – El FC Barcelona ha sumat avui una nova victòria, la tercera consecutiva, aquest cop al camp del Bizkaia Gernika RT després d’imposar-se per un ajustat 21 a 29.

Tercera jornada guanyant i deixant al rival sense punts

El partit d’avui del FC Barcelona era una prova de foc per saber quin era el nivell real de l’equip. El Barça s’enfrontava a un equip com el Bizkaia Gernika RT. L’encontra ha començat amb un assaig dels locals en la primera jugada del partit que posava el 7 a 0 en el primer minut.

No ha estat fins el minut 12, que el Barça ha anotat els primers punts amb un cop de càstig transformat per Bautista Guemes (7-3). Al minut 35 arribaria la primera marca dels blaugranes, a mans del mateix Guemes que posava el 7 a 8 a l’electrònic.

Amb aquest resultat s’arribava al descans, però només dos minuts després de la represa, el Barça ampliava la diferència amb un assaig transformat de Francisco de la Fuente. Al minut 52, els de Tomy García anotaven la tercera marca, obra de Michael Hogg (7-22). La bonificació ofensiva es quedava a només un assaig, que arribaria a falta de sis minuts pel final del partit, gràcies a una recuperació de Joan Losada que ell mateix, després de recorre tot el camp, acabaria anotant (7-29).

A les acaballes del partit, els locals han mirat de sumar algun punt de bonificació, i han estat a punt d’aconseguir-ho gràcies a les dues marques que han anotat al minut 76 i 78 però finalment el Barça ha aconseguit deixar el resultat final de 21 a 29 que deixava als locals sense puntuar.

Cinquens amb quinze punts de vint

Després de quatre jornades, el Barça suma quinze punts dels 20 que s’han disputat. Els de Tomy García es situen cinquens empatats a punts amb l’Alcobendas, a dos del tercer classificat (el Senor Independiente Rugby, amb 17), a 4 del VRAC Quesos Entrepinares que és segon i a cinc punts del líder: el SilverStorm El Salvador.

Pel que fa al descens, el Barça es queda 10 punts per sobre del play off de descens i té un marge amb el descens directe de 13 punts.