El Barça cau a Ordizia i queda fora dels play off (29-3)

Els blaugranes necessiten tres victòries en les últimes tres jornades de lliga i esperar dues ensopegades, com a mínim, de la UE Santboiana

El Barça de rugbi no ha pogut aconseguir la victòria aquest matí al camp de l’Ampo Ordizia en un partit complicat per al conjunt dirigit per Tomy García. Els blaugranes necessitaven guanyar si volien mantenir vives les opcions d’entrar al play off.

El matx ha començat bé per als interessos del Barça, ja que al minut 10 de partit Bautista Guemes ha avançat els blaugranes amb un cop de càstig (0-3). Els locals han respost el cop de càstig al minut 28 empatant l’enfrontament a 3. Cap dels dos equips ha pogut moure el marcador abans del descans en un partit amb forces imprecisions sota la pluja d’Ordizia.

Cop dur només començar la segona part

A la represa els locals han donat un cop sobre la taula i en el minut 2 del segon temps, l’Ampo Ordizia ha anotat una marca que ha trencat el partit (10-3). El Barça no ha estat capaç de capgirar la dinàmica i amb el pas dels minuts els locals han anat ampliant la diferència fins arribar al 29-3 final.

Una temporada històrica

Amb la derrota d’avui, i la victòria de la UE Santboiana, el Barça queda matemàticament fora dels play off. Tot i així cal destacar la temporada dels blaugranes que van aconseguir classificar-se per a les semifinals de la Copa del Rei 32 anys després (amb 3.200 espectadors al camp de la Foixarda) així com vèncer a la UE Santboiana en partit oficial, un fet que no passava des de fa més de 30 anys.