El FC Barcelona Rugbi suma 5 punts importants i deixa al CR La Vila sense puntuar

Els de Tomy García s’han imposat en el partit per 36 a 11 i aconseguiex els 4 punts per la victòria més el punt extra de bonificació per haver anotat 4 marques durant el partit. Una de les noves incorporacions, Marcos Muñiz, ha anotat dues marques claus per la victòria.

Imatges Edu Rois

Barcelona, 24 de setembre- El FC Barcelona ha sumat avui la seva primera victòria de la temporada en l’estrena a casa, davant del CR La Vila. Els catalans s’han imposat per 36 a 11, marcador que els permet sumar els primers 5 punts d’aquesta campanya.

Primera victòria en lliga

El partit, el primer d’aquesta temporada que el FC Barcelona disputava com a local, ha començat amb un cop de càstig que posava els visitants al capdavant (0-3) en el minut  2 de partit. La reacció blaugrana no s’ha fet esperar, i abans d’arribar al minut 10 de partit el Barça anotava la primera marca del partit (7-3). Al quart d’hora de joc, Bautista Guemes ampliava la distància amb un cop de càstigs que posava el 10-3.

El Cr La Vila ha intentat reaccionar amb una marca (10-8), però que només dos minuts després Marcos Muñiz ha retornat amb la seva primera marca en el seu compte particular (15-8). Abans del descans els visitants s’han posat a 4 punts, gràcies a un cop de càstig que deixava el 15-11 a la mitja part.

A la segona part, Muñiz ha tornat a aparèixer en un moment clau per fer un pas de gegant cap a la victòria. En el minut 2 de la segona part, el gallec anotava la seva segona marca i la tercera del conjunt català per posar el 22-11 al marcador. No ha estat fins el minut 75 quan el Barça s’assegurava sumar la bonificació ofensiva amb la marca de Bruno Ponisio (29-11). Abans del final del partit, Franco Velarde ha anotat el cinquè i definitiu assaig per deixar el 36-11 final.

L’equip millorarà molt

Tot i la victòria d’avui i les bones sensacions que l’equip va deixar davant del VRAC Quesos Entrepinares, l’entrenador del FC Barcelona de rugbi, Tomy García, ha assegurat que “l’equip encara pot millorar molt”, “ara estem posant les bases, i tot i que ara els processos són més feixucs i menys brillants, estem en procés”. Sobre el resultat, Tomy ha explicat que “nosaltres no ens movem pels resultats, però si al final de la teva feina acabes amb un 5-0 millor”.

Un dels protagonistes del partit, Marcos Muñiz (autor de dues marques), ha volgut restar importància a la seva actuació individual i ha posat en valor com ha jugat l’equip: “el fet que jo hagi anotat dues marques, vol dir que tot l’equip ha jugat a un nivell molt alt”.