El FC Barcelona remunta el partit davant el Senor Independiente Rugby i serà a les semifinals de la Copa del Rei

Els blaugranes han estat capaços de capgirar un partit que han començat guanyant però que fins als últims minuts no han pogut certificar la victòria (32-38). Amb aquests cinc punts d’avui, els catalans passen a les semifinals de la Copa del Rei i es situen quarts a la lliga.

Barcelona, 29 d’octubre de 2017 El FC Barcelona ha acabat imposant-se avui davant el Senor Independiente Rugby per un ajustat 32-38. Els catalans han pogut certificar la victòria en els últims minuts de partit, la qual assegura la presència del Barça a les semifinals de la Copa del Rei.

Victòria treballada fins a l’últim minut

El Barça ha començat el matx molt endollat, i en el minut 4 es posava al davant gràcies a un assaig de Franco Velarde (0-5). Tres minuts més tard, els locals s’avançaven al marcador amb un assaig transformat (7-5), que el mateix Velarde retornava al minut 17 de partit i que transformava Bautista Güemes (7-12).

Abans del descans, els locals han tornat a agafar la iniciativa a l’electrònic amb un cop de càstig i un assaig en l’últim minut de la primera part que deixava el 17-12 al descans.

Al segon temps, s’han complicat per als interessos catalans. En 10 minuts de joc, el Senor Independiente Rugby, anotava un assaig transformat, un cop de càstig i un assaig sense transformar que obria un avantatge de 20 punts (32-12).

Amb 30 minuts de joc per disputar-se, el Barça s’ha posat a remar de valent per capgirar el partit. Al minut 53, Bruno Ponisio anotava la tercera marca del Barça del partit, per escurçar la diferència (32-19). Només sis minuts més tard, Marcos Muñiz, tornava a anotar una marca que posava el 32-26.

Quan faltaven 20 minuts els de Tomy García encara necessitaven dues marques per consumar la remuntada. Aquestes dues, arribarien als minuts 63 i 68 a mans de Francis Suliano Auwerda i Joan Losada respectivament.

A semifinals de la Copa del Rei

Amb aquest resultat, el Barça certifica el seu accés a les semifinals de la Copa del Rei gràcies a les dues victòries aconseguides davant dels seus rivals de grup (el Senor Independiente Rugby i l’Hernani CRE). El Barça encara no té rival, ja que, fins el moment, només s’ha classificat la UE Santboiana.