El FC Barcelona domina el partit però acaba caient al camp de l’Hernani CRE per un ajustat 15-7

Els blaugranes han dominat en el marcador des de la primera part fins el minut 47 de partit, però al final un assaig del conjunt local ha deixat als catalans sense puntuar

Imatge FER

Imatge FER

El FC Barcelona visitava avui a un rival directe de la classificació, en un partit que podia deixar al Barça en una posició molt més tranquil·la de cara a les dues últimes jornades. Tot i la derrota del conjunt català el Barça segueix a només tres punts de la salvació i es manté en posicions de play off de descens amb 6 punts de marge respecte el Ciencias Fundación Cajasol

Domini blaugrana durant la primera meitat

El Barça conscient de l’oportunitat que tenia, ha sortit al terreny de joc molt més concentrat que el seu rival, l’Hernani CRE. Tot i que el domini i el control de joc ha estat per l’equip visitant, el primer en sumar tres punt en el marcador han estat els locals que amb un cop de càstig posaven el 3-0, en el minut 20 de partit.

Només quatre minuts més tard, Bruno Granell posava el FC Barcelona per davant en el marcador (3-5) i Noel Petrus posava els 4 de diferència amb la transformació (3-7).

Després d’aquesta marca, cap dels dos equips ha estat capaç d’anotar i el marcador s’ha mantingut amb aquest resultat fins el descans.

El Barça dins del partit fins el final

A la segona meitat, l’Hernani CRE ha reaccionat i al minut 47 de partit -7 minuts després de la represa- arribava un assaig que deixava al Barça a només un punt (8-7), el que significava que l’equip sumaria un punt.

Però just a les acaballes del partit, quan el Barça estava jugant millor i més bolcat en atac, arribava una segona marca de l’Hernani que obria una diferència de 8 punts (15-7), i que deixava al Barça sense puntuar.

Amb opcions per aconseguir la permanència directa

Tot i la derrota, el FC Barcelona segueix a només tres punts de la permanència que la marca el Getxo Artea RT amb 27 punts.

A més a més, a falta de dues jornades, el Barça disposa de 6 punts d’avantatge respecte el descens directe, que el marca el cuer de la lliga: el Ciencias Fundación Cajsol.

La pròxima jornada, la penúltima de la lliga, el FC Barcelona rebrà al Complutense Cisneros, un equip amb molt poc que jugar-se fins els play off. Pel que fa als rivals directes, el Getxo Artea RT rebrà al Bizkaia Gernika mentre que l’Hernani CRE visitarà el camp del VRAC Quesos Entrepinares.