El Barça suma un punt molt valuós tot i tenir a tocar la victòria fins a l’últim minut

El Barça dominava en el marcador fins al minut 80 quan els locals han anotat un assaig per endur-se el partit.

El FC Barcelona visitava avui al Complutense Cisneros, en el partit corresponent a la desena jornada de lliga. El partit ha acabat amb victòria local per 34 a 27 amb un assaig en l’últim minut de partit. El Barça suma un punt de bonificació defensiva.

Un punt que podria haver estat més

El Barça ha estat capaç de posar contra les cordes a un dels grans equips de la lliga espanyola de rugbi. Els catalans han dominat al llarg de molts minuts de l’encontre, però una remuntada dels locals en els últims minuts ha permès al Complutense Cisneros endur-se el partit.

Els madrilenys s’han avançat amb un assaig en el minut 4 de partit, però just abans del quart d’hora de partit, el Barça es posava dos punts per sobre amb un assaig transformat d’Ignacio Martínez (5-7). El Cisneros es tornava a avançar amb un cop de càstig en el minut 19 (8-7), però un cop més, 10 minuts més tard, el Barça es tornaria a avançar amb un nou assaig (el segon de l’equip blaugrana) per posar el 8-14.

Just abans del descans, els locals tornaven a posar-se amb un punt d’avantatge (15-14).

A la segona meitat, el Barça ampliaria distàncies en els minuts 42, amb un cop de càstig (15-17), 46, amb un assaig de Rafael Escario (15- 24)i en el 67 amb un drop (15-27). I no ha estat fins als 10 últims minuts quan el Complutense ha pogut reaccionar, primer amb tres marques: en el minut 73 (22-27), en el 78 (27-27) i en l’últim minut de partit, el 80, per posar el 34-27.