El Barça es manté lluny del descens tot i la derrota a Santander per 23-14

Els blaugranes han disposat de diverses opcions per posar-se per davant en el marcador en el primer temps, i després a la segona part han lluitat fins al final però finalment els de Stacy Duvenage no han pogut puntuar

El FC Barcelona ha perdut en el partit que s’ha disputat avui a Santander, que enfrontava als catalans i al Senor Independiente Rugby, en el partit corresponent a la dissetena jornada de lliga. Els blaugranes, que han tingut diverses opcions al llarg del partit per dominar el marcador, han acabat cedint per un ajustat 23 a 14 davant d’un Senor molt conservador.

Un Barça amb moltes opcions sense aprofitar

El FC Barcelona ha disposat avui en els primers minuts del partit moltes opcions per poder posar-se per davant en el marcador. De fet al llarg de tota la primera meitat, els catalans han estat jugant de tu a tu al Senor Independiente Rugby.

El Barça ha creat molt de perill, en especial quan tenia la possessió de l’oval, però quan eren els locals els que atacaven, la defensa blaugrana ha estat molt dura. Ha estat llavors quan els de Santander han optat per buscar el xut a pals sempre que ha estat possible. En el primer temps ho han fet fins en 3 ocasions, en els minuts 14, 30 i 35, que deixava el 9-0 al descans.

El Barça ha tingut opcions fins al final

A la segona part, els blaugranes han estat més precisos en els últims metres el que els ha portat a anotar dues marques en els segons 40 minuts.

Abans però, en el minut 47 els locals posarien distància en el marcador amb un assaig (16-0). 5 minuts més tard arribaria la primera marca blaugrana de Joan Losada (16-7), però al 55 els locals tornaven a anotar (23-7). Abans d’acabar el partit arribaria la segona marca blaugrana a mans de Pol Pla que deixava el 23-14 definitiu.

Lluny de les posicions de descens

Tot i la derrota d’avui, a casa del Senor Independiente Rugby, el Barça es manté lluny de les posicions de descens. Els catalans es mantenen novens a la classificació amb 19 punts, 4 per sobre del descens.

La pròxima jornada, el FC Barcelona visitarà al VRAC Quesos Entrepinares.