CAMPIONSSSSS !!!!!!!!!

ALINEACIÓN, FOTOS y VIDEO

El sub18 ha aconseguit guanyar la final a la Santboiana en la competició de la Copa Catalana en un partit molt de molta igualtat, al inici del joc el sub 18 portava al St. Boi al seu terreny per pressionar i intentar creuar la linia d’assaig, el St. Boi es desfarà dels atacs constants per par de la davantera i sabrà treure suc d’alguna petita errada i pujarà set punts al marcador, el partit es un anar i tornar de camp a camp , les forces son equitatives i qualsevol pot plantar la pilota a camp contrari, serà el St. Boi qui dugui aquesta acció augmentant el tanteig, al últim minut la davantera es posicionarà davant la línia d’assaig de la Santboiana i aconseguirà el cinc punts mes els dos addicionals deixant el marcador 7 a 14.

El segons temps els nostres aniran a per totes , i el esforç els hi valdrà cinc punts escorçant la distancia al marcador, el St.Boi no les te totes i decideix xutar a pals un cop de càstig, transformarà els tres punts, així com al primer temps vara ser el St. Boi qui poc a poc vara tindre la iniciativa de joc es ara tot el contrari , els atacs vindran per totes les posicions, els jugador faran esforços per poder restar la diferencia de punts, els atacs del St.Sant Boi eren refusats constantment, fins que finalment després de recuperar una pilota i aquesta anés per moltes mans serà plantada per un tres quart igualant el partit, faltaven pocs minuts i tot dos equips fins que el àrbitre no dones per finalitzat varen lluitar per endur-se el campionat. El Barça vara ser el Campió per el punts aconseguits 3 assajos en contra dels dos del St. Boi.