L'AVRFCB col·labora amb la campanya “La fam no fa vacances”

La secció de Rugbi del FC Barcelona, a través de l’Associació de Veterans de Rugbi del FC Barcelona (AVRFCB), col·labora amb el Banc d’Aliments de Catalunya en la campanya “La fam no fa vacances”

Aquest passat diumenge 10 de juny, a la Cloenda de la temporada de la secció de Rugbi, s’ha organitzat la recollida d’aliments d’aquesta campanya amb el nom de “Ajudan’s a placar la fam”. La participació ha sigut tot un èxit i s’han aconseguit recollir tot tipus d’aliments per aquells que més ho necessiten.

La solidaritat dels jugadors, pares, mares, el cos tècnic de la secció i els integrants de l’Associació de Veterans de Rugbi del FC Barcelona han fet que “La fam no fa vacances” sigui una realitat.

“La fam no fa vacances” és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària durant l’estiu. La campanya es du a terme coordinada pels quatre Bancs d’Aliments de Catalunya. Aquesta acció pretén motivar a la societat catalana a mobilitzar-se contra la fam més propera organitzant actes i activitats que permetin recollir aliments bàsics per omplir els magatzems de les entitats benèfiques de la seva població o poblacions més properes per a que puguin fer-los arribar als seus beneficiaris durant l’estiu.

Quins són els objectius d’aquesta campanya?:
Recollir aliments bàsics per fer-los arribar a les més de 700 entitats benèfiques ateses pels Bancs dels Aliments i garantir l’alimentació dels seus més de 210.000 beneficiaris durant els mesos d’estiu. També Sensibilitzar a tota la ciutadania de Catalunya sobre la realitat de la pobresa al nostre país també durant els mesos d’estiu, quan les donacions d’aliments s’alenteixen degut al període de vacances. Per últim, afavorir una col·laboració continuada amb el Banc dels Aliments i amb la seva xarxa d’entitats benèfiques durant tot l’any, creant vincles amb altres associacions de manera local per a que aquestes entitats també puguin rebre ajuda quan els sorgeixin necessitats puntuals.

Share

You may also like...