El Barça suma un nou punt de bonificació defensiva i encadena 3 jornades consecutives puntuant abans del derbi de la setmana vinent

Els blaugranes han aconseguit el punt de bonificació amb un cop de càstig de Noel Marx a les acaballes del partit que deixava el 13 a 20 definitiu.

Imatges Edu Rois

El FC Barcelona rebia avui al Bizkaia Gernika RT, el setè classificat de la lliga, amb l’objectiu de seguir amb la bona dinàmica de les últimes jornades. Tot i la derrota per 13 a 20, el FC Barcelona encadena 3 jornades consecutives puntuant, la millor ratxa d’aquesta temporada.

Tot i el resultat, bones sensacions

El partit d’avui ha estat marcat per l’alta intensitat en el joc, i l’exigència física que tots dos equips han marcat al seu rival. Un partit, on és cert que al Barça li ha costat tenir el domini de la pilota, però els blaugranes tampoc han patit excessivament en defensa.

Tot i l’assaig matiner del Bizkaia Gernika RT, en el minut 2 de partit (0-7), el Barça ha seguit intentant imposar el seu joc. Cap dels dos equips ha disposat d’ocasions clares, fins el minut 36 quan els visitants anotaven el segon assaig del partit, per posar el 0 a 14 al marcador.

Amb aquest marcador, s’arribava al descans i tot i que el resultat no era favorable, la sensació era que els blaugranes podien remuntar el partit sense dificultats.

Exigits en l’aspecte físic

La segona meitat començava amb un cop de càstig del Gernika que posava el 0 a 17. A partir d’aquest moment, ha arribat la reacció del Barça que ha començat a tenir més control del joc i ha començat a jugar a camp rival. Al minut 53, arribava el primer assaig català que escurçava distàncies (5-17).

Tot i el gran esforç físic de la primera meitat, el Barça ha seguit intentant anotar el segon assaig que el fiqués dins del partit, però no ha estat fins el minut 72 quan ha arribat la segona marca del Barça (10-17).

Amb aquest segon assaig, el Barça sumava un punt de bonificació, però el Gernika, davant d’aquesta situació ha intentat evitar que el Barça sumés amb un cop de càstig que posava els 10 de diferència (10-20).

En l’últim minut del partit, Noel Marx, tornava a deixar els 7 de diferència amb un cop de càstig que permet al FC Barcelona encadenar 3 jornades consecutives puntuant.

Preparats pel derbi

La setmana vinent, el Barça rebrà a l’UE Santboiana en el primer partit de la segona volta. Els blaugranes arriben amb la millor dinàmica de la temporada, després d’haver encadenat 3 jornades consecutives puntuant.

A més a més, cal afegir-li les noves incorporacions que avui ja han debutat. Es tracta de Richard Steward, Francis Auwerda i François Du Toit (aquests dos últims van debutar fa dues jornades).