El Barça suma dos punts en un partit igualat fins al final (31-37)

L’equip dirigit per Tomy García aconsegueix sumar les bonificacions ofensiva i defensiva contra el Senor Independiente Rugby

Barcelona, 25 de febrer de 2018 – El Barça s’enfrontava avui al Senor Independiente Rugby en el partit corresponent a la dissetena jornada de lliga. El partit, que ha estat igualat fins l’últim minut, s’ha decidit a l’última jugada del partit. Tot i la derrota, els blaugranes sumen 2 punts gràcies a les dues bonificacions.

El Barça ha començat el partit amb molta iniciativa, fent dos atacs en els primers dos minuts de partit. Tot i així, qui ha aconseguit obrir el marcador ha estat el Senor Independiente, que ha posat el 5-0 al minut 5 de partit. El FC Barcelona ha aconseguit refer-se i al minut 10 Franco Velarde ha fet un assaig després d’una molt bona jugada individual i Bautista Guemes ha fet la transformació i ha deixat el 7-5 al marcador. Al minut 16, els de Santander es posaven per davant amb un assaig transformat (7-12) i el Barça acurtava la diferència amb un cop de càstig transformat per Guemes al minut 20 (10-12). Al minut 39 el Senor Independiente ha posat el 10-22 al marcador després d’un cop de càstig i d’un assaig transformat, però a l’últim minut de la primera part el Barça ha aconseguit marcar un assaig seguit d’una transformació que ha deixat el 17-22, un resultat igualat de cara al segon temps.

En el segon temps el Barça ha saltat al terreny de joc amb les idees molt clares i amb intenció de capgirar el marcador. De fet, en una de les primeres accions de la segona part, Bruno Granell ha anotat el tercer assaig blaugrana (24-22). Pocs minuts més tard, els de Santander s’han tornat a posar per davant amb un cop de càstig que posava el 24-25 a l’electrònic. No ha estat fins el minut 68 quan els visitants han ampliat la diferència amb un nou assaig (24-30). A cinc minuts pel final el Barça ha anotat un assaig que ha tornat a avançar els blaugranes (31-30). Però en l’última acció del partit el Senor Independiente ha pogut anotar un nou assaig que ha deixat el 31 a 37 definitiu.

Dos punts importants

Tot i la derrota, el Barça suma dos punts per la bonificació ofensiva i defensiva que deixa als de Tomy García amb 40 punts després de 17 jornades de lliga. La pròxima jornada els blaugranes visitaran el camp del SilverStorm El Salvador.