El Barça ensopega a Ordizia i cau per 51 a 14

El Barça ha pagat un mal inici de partit i ha entrat en una dinàmica negativa que na ha estat capaç de capgirar en el 80 minuts de partit.

Aquest diumenge el FC Barcelona visitava el camp de l’Ampo Ordizia en el partit corresponent a la tercera jornada de la lliga espanyola de rugbi. El Barça arribava amb ganes de sumar els primers punts de la temporada i amb ganes de transformar les bones sensacions de les últimes jornades en bons resultats.

El mal inici del partit condemna al Barça

Els catalans no han començat el partit de la millor manera. De fet, els locals s’han avançat molt aviat: al minut dos l’Ampo Ordizia anotava el primer assaig transformat, que posava el 7 a 0 al marcador, i posteriorment al minut 7 amb un cop de càstig dels locals (10-0). Mentre el Barça intentava trobar el seu lloc dins del partit, els d’Ordizia seguien ampliant diferències amb un nou cop de càstig al minut 20 (13-0) i després amb el segon assaig trasnformat que posava el 20 a 0 al marcador.

El Barça ha intentat escurçar diferències amb dos intents de cop de càstig que l’equip no ha pogut transformar i això, l’equip, ho ha pagat. Els locals han sentenciat el partit amb el seu tercer assaig del partit (27-0) en l’últim minut de la primera part, i amb el quart en el primer minut després de la represa (34-0).

Maquillant el resultat en els últims instants

Amb el partit ja tancat, el Barça no ha abaixat els braços en cap moment, però el seu esforç no ha donat fruits fins els final del partit. En el minut 77 Pol Pla anotava els primers punts dels catalans en el partit i un minut més tard Noel Marx anotava el segon assaig del Barça.

Abans l’Ampo Ordizia havia anotat tres assaigs més (només un transformat –l’últim-), en els minuts 51, 63 i 68. Al final un 51 a 14 que deixa al Barça tocat però amb un objectiu clar: seguir treballant per aconseguir els primers punts de la temporada.

Dues setmanes per tornar a aixecar-se

Ara la lliga s’atura una setmana i no serà fins el 16 d’octubre quan es disputarà la quarta jornada de lliga. El Barça tindrà dues setmanes per preparar el seu pròxim partit, que serà davant del Sanitas Alcobendas Rugby, a la Teixonera.