Ple de victòries en la pretemporada del primer equip de la secció

El passat cap de setmana els de Tomy es van imposar a l’Hospitalet per 7 a 41, aconseguint tres victòries en tres partits

El primer equip de la secció arriba amb un ple de victòries a la primera jornada de lliga després d’imposar-se a l’Hospitalet per 7 a 41. Els blaugranes no van donar cap opció als locals que al minut 7 de partit ja havien anotat la primera marca. Abans del descans els de Barcelona van anotar dues marques més, la primera de Joan Losada (0-14) i la segona de Franco Velarde (0-21).

A la segona part el Barça anotaria 4 marques més que arribarien a mans de Bruno Granell, Losada, Rochedi Mirabet i Saba Chigogidze. Al minut 71, els locals anotarien els seus primers 7 punts del partit. Al final els blaugranes van acabar imposant-se per un clar 7-41.

Tres de tres abans de l’inici de lliga

Amb aquesta victòria els de Tomy sumen tres victòries abans de l’inici de lliga, aquest diumenge a les 12:30 al camp del VRAC Quesos Entrepinares.

En aquesta temporada els de la Teixonera han guanyat al CR Sant Cugat (7-56), a la UE Santboiana (7-14) i al RC l’Hospitalet (7-41).