Nova victòria del FC Barcelona que segueix escalant posicions a la classificació

Els de Tomy García s’han imposat a l’Ampo Ordizia RE per 34-19 en un partit molt complicat i amb alguna acció polèmica.

Barcelona, 26 de novembre de 2017 – El FC Barcelona s’ha imposat avui a l’Ampo Ordizia RE en el partit corresponent a la novena jornada de lliga. El matx ha finalitzat amb victòria blaugrana per 34 a 19, un resultat que no reflecteix la igualtat que hi ha hagut durant els 80 minut de partit, marcat també per alguna acció polèmica.

Els visitants han saltat molt forts al terreny de joc i en els primers minuts de partit s’han avançat amb un cop de càstig. El Barça ha necessitat prop de deu minuts per situar-se sobre el terreny de joc i per frenar l’estampida rival. Un cop els de Tomy García s’han trobat còmodes dins del camp, han començat a dominar el partit. Amb una gran jugada col·lectiva arribava la primera marca del partit anotada per Joan Losada (5-3).

Al minut 12 de partit els visitants tornaven a posar-se per davant amb un altre cop de càstig (5-6). Els catalans però, només han trigat 8 minuts a respondre transformant un cop de càstig (8-6). I tot i que el partit s’acostava al descans, encara hi ha hagut temps per a dues marques més. La primera per part de l’Ampo Ordizia que posava el 8-11 (una marca molt protestada pels blaugranes, ja que ha vingut precedida per un clar avant dels visitants). La segona ha estat en l’últim minut del primer temps, anotada per Louis Barbarit i que posava el 15-11 al descans.

Pas endavant a la segona part

A la represa, els primers en tornar a anotar han estat els visitants amb un assaig al minut 51 que posava a l’Ampo Ordizia un punt per sobra del Barça (15-16), i posteriorment al minut 57 un cop de càstig obria una petita diferència de 4 punts (15-19). Això però no ha estat més que un miratge, ja que els blaugranes han tingut el control durant bona part del segon temps i ha estat l’equip que ha creat més perill.

En poc menys de 10 minuts els jugadors de Tomy García han anotat tres marques que han sentenciat el partit: en el minut 63, Bruno Granell (20-19), en el 68, Martín Ignacio García ha anotat la marca i Hugo Pezet l’ha transformat (27-19) i, per últim, en el 71, Rochedi Mirabet ha anotat la cinquena marca (també transformada per Hugo Pezet) que ha deixat el 34-19 definitiu.

El Barça suma de cinc en cinc

Aquesta és la cinquena victòria del Barça aquesta temporada i també és la cinquena jornada que els blaugranes sumen un punt extra de bonificació ofensiva. De fet, sempre que el Barça ha guanyat ho ha fet anotant 4 o més marques, el que permet sumar un punt de bonificació ofensiva. Gràcies a aquests resultats, els catalans es situen sisens a la classificació a només tres punts de la UE Santboiana, cinquena, i amb tres punts de marge sobre l’Ampo Ordizia RE, setè classificat.

La propera jornada, els blaugranes visitaran el camp del Getxo Artea RT, el cuer amb només 2 punts en 9 jornades.