El FC Barcelona torna a mostrar la seva cara més competitiva i envia un avís de cara a la semifinal de Copa

Els de Tomy García estaven a 4 punts del VRAC Quesos Entrepinares quan faltaven 10 minuts, i tot i que finalment els de Valladolid s’han acabat enduent el partit per 31-42, els blaugranes han estat dins del partit fins el final gràcies a les 4 marques anotades.

Barcelona, 17 de desembre de 2017 – El FC Barcelona de rugbi segueix mostrant el seu bon estat de forma, en aquesta ocasió davant del líder de la lliga el VRAC Quesos Entrepinares. Els visitants han acabat guanyant per 31-42 però cal destacar que no ha estat fins el minut 79 quan han pogut sentenciar el matx.

Imatge d’Edu Rois

L’inici de l’enfrontament ha estat molt igualat. El Barça ha estat capaç de gestionar les forces i mantenir-se sempre dins del partit. Primer ha estat Bautista Güemes que al minut 7 ha empatat el matx amb un cop de càstig (3-3). Després de dues marques dels visitants, Bruno Granell ha tornat a reduir la diferència amb la primera marca catalana que ha posat el 10-17.

En el minut 24 els de Valladolid tornaven a anotar (10-22), però onze minuts més tard, Martín García anotava el segon assaig del Barça per evitar l’escapada del líder (17-22). En l’última acció del primer temps, el VRAC ha transformat un cop de càstig que ha deixat el 17-25 en el marcador.

Vius fins a l’últim minut

En el segon temps una molt bona gestió de les forces des de la banqueta ha estat clau perquè el Barça hagi pogut lluitar per la victòria fins a l’últim minut. En el minut 56, amb el 17-35 en el marcador, ha arribat el tercer assaig del Barça, aquest cop anotat per Juan Cruz (22-35). I 10 minuts després, els blaugranes s’han ficat de ple en la lluita pel partit, gràcies a la marca, un cop més, de Juan Cruz que posava el 31-35 a falta de poc menys d’un quart d’hora.

Tot i que Joan Losada ha tingut una molt bona acció per posar el Barça per davant, finalment, en l’última acció del partit, el VRAC ha acabat anotant un nou assaig per sentenciar el partit i deixar el 31-42 definitiu.

Un punt més

Tot i la derrota el FC Barcelona ha sumat un nou punt importantíssim per seguir en la lluita pel play off. Ara el Barça suma 31 punts, un punt més que l’Ampo Ordizia, i es situa a només quatre punts de la UE Santboiana.