El FC Barcelona s’imposa i suma els 5 punts després de guanyar al Complutense Cisneros per 41 a 26

El Barça ha dominat l’encontra durant tot el partit i suma cinc punts vitals gràcies a la bonificació ofensiva i s’assegura evitar el descens directe

El FC Barcelona rebia avui al Complutense Cisneros en el penúltim partit de la lliga. L’encontra ha acabat amb la victòria blaugrana per 41 a 26 i que permet al Barça sumar 5 punts i situar-se amb 29 a falta d’una jornada de lliga.

Domini absolut des de l’inici

El FC Barcelona ha sortit avui molt concentrat des del primer minut de partit. Un fet que s’ha traduït en el control i domini absolut del partit per part dels blaugranes que al minut 2 anotaven el primer assaig del partit per posar el 7-0. Al minut 18 un cop de càstig posava el 10 a 0 al marcador i posteriorment, al minut 22, després d’una mele guanyada pels blaugranes, s’ampliava la diferència amb un segon assaig, de Bruno Ponissio 17-0.

Quan el partit arribava a la mitja hora de temps jugat, Bruno Granell trencava la defensa del Cisneros per posar el 24-0 que deixava els blaugranes a un sol assaig de la bonificació ofensiva.

Abans del descans encara hi ha hagut temps per una petita reacció dels visitants que amb dues marques deixaven el marcador 24 a 12 al descans.

A la segona meitat el Barça ha tornat a sortir molt endollat, i al minut 44 de partit (4 minuts després de la represa), els blaugranes anotaven el quart assaig per posar el 31 a 12 i sumar la bonificació ofensiva.

Cinc minuts més tard, els visitants tornaven a anotar amb un assaig per posar el 31 a 19. Noel Marx ampliava diferències amb un cop de càstig (34 a 19) i al minut 77 de partit, els blaugranes sentenciaven amb una marca definitiva per deixar el 41 a 26.

Cinc punts vitals per la permanència directe

Amb aquesta victòria el Barça es situa amb 29 punts, el que fa que sigui impossible que el Ciencias Fundación Cajasol el pugui atrapar. Això vol dir que el Barça ha evitat matemàticament el descens directe.

Tot i la bona notícia, amb aquests 5 punts, els blaugranes amplien les seves opcions per optar a la permanència. Unes opcions que passen per la derrota avui del Getxo Artea a casa davant del Bizkaia Gernika i la pròxima jornada a casa de la Santboiana.