El FC Barcelona Rugbi s’imposa en el derbi d’estiu després de guanyar a la UE Santboiana per 7-14

Els blaugranes s’han avançat a la primera meitat amb un assaig de Joan Losada, i en l’última acció del partit Franco Velarde ha fet la marca decisiva. L’equip està pendent de l’evolucio de Nugo Shengelia que ha patit una lesió durant el transcurs d’una melé.

El FC Barcelona Rugbi s’ha imposat avui a  la UE Santboiana per 7 a 14 en el que ha estat el segon partit de pretemporada de l’equip de Tomy García. Cal destacar, que al minut 12 de partit, Nugo Shengelia ha patit una lesió en el transcurs d’una melé.

Imatge d’Edu Rois

El derbi d’estiu, pel Barça

Tot i tractar-se d’un partit de pretemporada, la rivalitat d’aquests dos equips sempre és present sobre el terreny de joc. Això ha fet que al llarg de les dues parts que s’han disputat, de 30 minuts cadascuna, els dos conjunts hagin jugat un partit de molt alta intensitat.

El primer en avançar-se ha estat el Barça que després d’una gran acció de Bautista Guemes, que culminava Joan Losada, posava el 0-5 al marcador (amb la transfomació del mateix Guemes, el Barça es posava 0-7).

A l’inci de la segona part, la UE Santboiana empatava el partit a 7 gràcies a la marca d’Aleix Buirà. Després de la marca ha estat quan els locals han apretat més, però en una acció en la qual han convinat els dos germans Velarde (dues de les noves incorporacions) el Barça anotava el segon assaig, a mans de Franco Velarde, per posar el 7-12. Guemes transformava la marca per deixar el 7-14 definitiu.

“Tenim un bon motor”

Després del partit, l’entrenador del FC Barcelona Rugbi, Tomy García, ha explicat que “les sensacions són molt bones”. De fet, el tècnic ha fet una metàfora automobilística assegurant que “tenim un buen motor, ara cal veure com pilotem, però jo estic molt content per com afrontarem la competició”.

Pendents de Nugo Shengelia

En el minut 12 de partit, el jugador del FC Barcelona Nugo Shengelia ha patit una lesió en el transcurs d’una melé. El jugador georgià, que tornava al Barça com una de les noves incorporacions per aquesta temporada, ha estat traslladat a l’Hospital Vall d’Hebron on se li estan fent proves.