El FC Barcelona Rugbi no pot amb el Sanitas Alcobendas Rugby, tot i que es manté cinquè a la classificació (7-34)

Els visitants han saltat al camp de la Teixonera molt forts i han posat molt difícil les coses als catalans que han marxat al descans amb un resultat molt advers (7-27). A la segona part els de Tomy García han plantat cara a l’Alcobendas, tot i que no han pogut reduir distàncies.

Imatges d’Edu Rois

El FC Barcelona rebia a la Teixonara al Sanitas Alcobendas Rugby en el partit corresponent a la cinquena jornada de lliga. El matx ha acabat amb victòria visitant per 7-34, un resultat que no fa perdre al Barça cap posició a la classificació.

Un Alcobendas molt centrat

El Sanitas Alcobendas Rugby ha saltat avui al camp de la Teixonera molt centrat i ha obert una diferència important en els primers 40 minuts de partit. Els visitants arribaven al quart d’hora de partit amb el 0-6 en el marcador després de dos cops de càstigs transformats per Dean Linklater.

El primer assaig visitant ha arribat al minut 16 de partit (0-13) anotat a mans de Pedro Martin. Cinc minuts més tard, Robert Newton ha anotat la segona marca visitant (0-20). La tercera marca, aquesta de Benjamín Ovejero, ha arribat a la mitja hora de partit (0-27).

Abans del descans, ha arribat l’únic assaig del FC Barcelona que l’ha anotat Bruno Granell, després d’una gran passada de Bautista Güemes el qual ha transformat, posteriorment, l’assaig (7-27).

A la segona part, tot i el marcador en contra, el Barça no ha abaixat els braços i ha mirat d’escurçar la diferència en el marcador. Finalment però, el partit ha acabat amb victòria visitant per 7-34.

En una posició tranquil·la

Tot i la derrota, el marge aconseguit en les primeres jornades de lliga permet al Barça mantenir-se en cinquena posició amb 15 punts. Tot i que el seu perseguidor més pròxim, el Bizkaia Gernika RT, sumi cinc punts aquesta jornada, els blaugranes no perdran cap posició.