El FC Barcelona Rugbi li dona un ensurt al vigent campió gràcies a un espectacular partit de l’equip guiat per l’encert de Bautista Guemes

Els blaugranes s’han avançat en dues ocasions i fins al minut 65 els catalans han estat dins del partit. Una de les noves incorporacions, Bautista Guemes, ha transformat 6 dels 7 intents de xut a pals. Finalment però, el VRAC Quesos Entrepinares s’ha acabat emportant la victòria per 35-18.

El FC Barcelona ha començat la temporada 2017/2018 posant contra les cordes a l’actual campió de la lliga, el VRAC Quesos Entrepinares que s’ha acabat endufient la victòria per 32-18. Tot i la derrota les sensacions que ha deixat l’equip sobre el terreny de joc són més que positives i afronta amb molt d’optimisme la propera jornada de lliga, a casa davant del CR La Vila.

La cama de Bautisa Guemes dona un ensurt al campió

El partit entre els de Valladolid i els de la Teixonera ha començat amb un assaig molt matiner dels locals al minut cinc de partit posava el 7-0 al marcador. Al minut 9 d’enfrontament ha començat el festival del xutador de l’equip blaugrana i una de les incorporacions, Bautista Guemes, amb la transformació del primer cop de càstig (7-3).

De fet, Guemes a la primera part ha anotat 4 cops de càstig i un drop sense fallar cap dels intents que ha realitzat. Al minut 37 ha estat el primer cop que els de Tomy s’han avançat al marcador, gràcies a un cop de càstig que posava el 12-15, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

A la segona part, ha arribat la reacció dels locals que han anotat un assaig als set minuts de la represa. Un cop més, Guemes ha transformat un cop de càstig per posar al Barça un punt per davant (17-18). Posteriorment, amb el VRAC dominant al marcador (24-18) ha arribat el primer i únic error de l’argentí amb experiència al TOP 14, després d’anotar sis intents consecutius i anotar tots els punts del conjunt blaugrana.

Finalment, el VRAC Quesos Entrepinares ha tirat d’ofici per endur-se la victòria per 35-18.

Bones sensacions en el primer partit

Tot i la derrota, el conjunt de Tomy García ha deixat molt bones sensacions sobre el terreny de joc i més en un debut tant difícil com el que ha tingut l’equip de la Teixonera.

Aquest bon joc que ha mostrat l’equip ha de traduir-se en victòries i en sumar punts. La primera oportunitat per fer-ho serà la setmana vinent en l’estrena de l’equip a casa quan el Barça s’enfrontarà al recent ascendit, el CR La Vila.