El FC Barcelona no aconsegueix superar el Sanitas Alcobendas (64-12)

El Barça ensopega davant l’equip madrileny en un partit marcat per la gran diferència que ha aconseguit l’equip local en la primera meitat de l’encontre

Barcelona, ​​03 de febrer de 2018 – El FC Barcelona ha visitat avui San Sebastián de los Reyes per enfrontar-se al Sanitas Alcobendas Rugby en el partit corresponent a la setzena jornada de lliga. El resultat del matx ha estat marcat per la gran diferència que han aconseguit obrir els locals en els primers 40 minuts de partit.

L’equip madrileny ha començat el partit amb molta intensitat i, en una de les primeres jugades, ha aconseguit un assaig transformat que posava el 7-0 en el minut 2 de partit. Tres marques més posaven el 24-0 a l’electrònic en els primers 30 minuts de joc. Un assaig transformat al minut 37 i un altre al minut 41 deixaven el marcador final de la primera part amb un 38-0.

A la segona part, els Blaugranes han mostrat un millor joc i han aconseguit anotar dues marques, la primera amb una transformació al minut 52 i la segona al minut 70. El Sanitas Alcobendas Rugby ha aconseguit anotar 4 assajos en tota la segona part que han deixat el resultat final de 64-12.

Tot i la derrota, els Blaugranes segueixen setens amb 38 punts, una bona posició a la lliga que els permet poder seguir lluitant per estar en la part mitja-alta de la classificació.