El FC Barcelona deixa escapar les oportunitats i acaba caient davant de l’actual campió (44-19)

Els blaugranes han disposat de diverses ocasions al llarg del partit per posar-se per davant en el marcador o per tornar-se a ficar dins de l’encontra, però el SilverStrom El Salvador ha acabat imposant-se.

El FC Barcelona visitava avui a l’actual campió de lliga, el SilverStrom El Salvador, en el partit corresponent a la tretzena jornada de lliga. El partit ha acabat amb victòria local per 44 a 19.

Massa oportunitats desaprofitades

Els jugadors d’Stacy Duvenage i Sergi Guerrero, arribaven al Pepe Rojo de Valladolid, amb la intenció de plantar cara a l’actual campió de lliga. Els blaugranes han començat el partit amb un cop de càstig fallat, que podria haver-los avançat en el marcador. I tot i que els catalans, han estat jugant a camp contrari, al minut 10 els locals s’han avançat amb un assaig (5-0). A partir del minut 20, el SilverStrom El Salvador, ampliava distàncies amb un cop de càstig al minut 22 (8-0), i un assaig al minut 24 (15-0).

Al minut 27, arribava la primera marca del Barça, a mans d’Antoine Sánchez, que escurçava distàncies i posava el marcador 15 a 7. Abans del descans, els de Valladolid, tornarien a anotar, en el minut 30 (un cop de càstig) i al minut 37 amb un assaig transformat, que deixava el 25 a 7 al descans.

A prop de bonus defensiu

A la segona meitat, el Barça no ha pogut fer res per frenar l’empenta dels campions de lliga, que han anotat dues marques en els primers deu minuts després de la represa. La primera al minut 42, i la segona que ha estat una ,arca de càstig (37-7).

Ha estat llavors quan ha arribat la reacció blaugrana amb dos assaigs, en els minuts 50 (37-12) i 61 (37-19). Aquestes dues marques deixaven als catalans a una del punt de bonificació defensiva, però en els últims minuts, amb un Barça volcat a l’atac, només ha arribat l’assaig dels locals que ha deixat el 44 a 19 definitiu.

Buscant convertir La Taixonera en un fortí

D’aquí a dues setmanes, després de la Copa del Rei, els blaugranes rebran a l’Ampo Ordizia RE, en el primer dels 4 encontres que queden per disputar-se a camp propi. En la jornada 16 el Barça rebrà al Getxo Artea, en la 19 al Ciencias i en la 21 al Complutense Cisneros.

4 partits que seran claus, ja no només per la permanència, sinó que també per seguir esgotant les últimes opcions per aconseguir una plaça per al play off.