El FC Barcelona deixa escapar la victòria davant del Ciencias Fundación Cajasol y perd per 27 a 18

Els blaugranes han anat la majoria del partit per davant en el marcador però a falta de 20 minuts pel final els locals li han donat la volta al marcador.

El FC Barcelona ha visitat avui el camp del Ciencias Fundación Cajasol en el partit corresponent a la vuitena jornada de lliga. El Barça que arribava amb l’objectiu de sortir de la zona de descens, ha acabat perdent el partit per 27 a 18 després d’haver anat per davant en el marcador durant bona part dels 80 minuts.

Els blaugranes han saltat molt bé al terreny de joc, de fet en el minut 12 de la primera part el Barça es posava davant en el marcador amb un cop de càstig transformat per Noel Marx (0-3). Els catalans han ampliat diferències en el minut 21 amb un assaig de Pol Pla que posava el 0-10 (transformació de Noel Marx).

Un minut més tard arribaven els primers punts dels locals, amb un assaig que posava el 5-10 al marcador. Posteriorment, en el minut 29, el Ciencias Fundación Cajasol empatava el partit amb la segona marca en només 6 minuts.

Abans del descans, el Barça tornaria a posar-se per davant en el marcador amb un cop de càstig, transformat un cop més per Noel Marx, que posava el 10-13 amb el qual s’arribava al descans.

Les sensacions fins al moment eren bones: el Barça dominava el partit, anava per davant en el marcador i havia complicat molt la vida a la defensa andalusa. De fet, a l’inici de la segona meitat, el Barça ampliava les distàncies amb un nou assaig, un cop més de Pol Pla, que posava el 10-18.

Un cop més els locals han reaccionat ràpid, i han escurçat distàncies als 7 minuts de la represa amb un nou assaig (15-18).

El desastre per als blaugranes ha arribat a falta de 20 minuts de partit. El Ciencias Fundación Cajasol es posava cuatra punts per davant –per primer cop en tot el partit-, després del seu quart assaig de l’encontra (22-18). A més a més, en el minut 67 ha arribat la sentència amb el cinquè assaig que deixava el 27 a 18 definitiu, tot i els intents del Barça en els últims minuts per intentar aconseguir el punt de bonus defensiu.

La pròxima jornada, d’aquí a dues setmanes, el Barça rebrà a l’Hernani CRE en un partit clau per als catalans que segueixen amb l’objectiu d’allunyar-se de les zones de descens.