El FC Barcelona cau sobre el fang de l’Hernani C.R.E (20-0)

És la primera vegada a la temporada que el Barça encadena 3 derrotes consecutives. Tot i així, els blaugranes es mantenen a la part mitjana-alta de la classificació.

Hernani, 14 de gener de 2018 – El FC Barcelona visitava avui el camp de l’Hernani per jugar el partit corresponent a la catorzena jornada de lliga. El matx ha acabat amb victòria local per 20-0, un resultat que fa que el Barça encadeni la tercera derrota consecutiva.

L’equip basc ha aconseguit avançar-se en el marcador al minut 10 de joc amb un cop de càstig transformat per Anartz Elosegi (3-0). Quatre minuts més tard ha arribat la primera marca de l’equip local, que deixava el 10-0 en el marcador. Superada la mitja hora de joc, el conjunt basc ha ampliat la diferència amb un altre cop de càstig (13-0).

A la segona part, tot i els intents de l’equip blaugrana, l’Hernani ha aconseguit mantenir el Barça allunyat de la zona de marca. L’última marca del partit ha estat en el minut 43, en un assaig anotat i transformat per part d’Arnatz Elosegi (20-0).

La setmana vinent, l’equip dirigit per Tomy García tornarà a jugar a La Teixonera després de dues jornades consecutives com a visitant. Els blaugranes rebran el Bizkaia Gernika R.T. en el partit corresponent a la quinzena jornada de lliga.