El Barça perd davant la Santboiana per 34-10 deixant bones sensacions

Nöel Marx ha donat ales a l’equip a l’inici del partit però els locals han reaccionat al fina de la primera meitat.

La lliga espanyola de rugbi donava el tret de sortida amb el plat fort per als dos equips catalans. Barça i Santboiana s’enfrontaven avui en un derbi que ha omplert el Baldiri Aleu com en les últimes edicions. El partit ha acabat sent per als locals, però l’equip blaugrana ha deixat bones sensacions, especialment a l’inici del partit.

Partit davant la UE Santboiana - Imatges Edu Rois

Partit davant la UE Santboiana – Imatges Edu Rois

Amb ganes de començar amb bon peu la temporada

El primer equip del FC Barcelona tenia ganes de començar la temporada amb victòria i a més a més de guanyar davant la UE Santboiana. Per això el Barça ha començat el partit molt fort, desplegant el seu millor joc des de l’inici.

Tot i que els locals han estat els primers en avançar-se, amb un cop de càstig (3-0) al minut 4, només cinc minut més tard Nöel Marx –el millor en atac avui per als blaugranes- anotava el primer assaig transformat del partit  (3-7).  Ha estat Nöel Marx el jugador més productiu avui en atac per als blaugranes, i el jugador que marcava el rumb dels de Stacy Duvenage. En el minut 18, Marx tornava a anotar, en aquest cas un cop de càstig que ampliava la diferència (3-10) i donava ales al Barça que estaven dominant no només en el marcador, sinó també en el joc.

A la mitja hora de partit, la santboiana anotava el seu primer assaig transformat que empatava el partit a 10. I 4 minuts més tard els locals tornaven a colpejar amb una nova marca transformada, que posava el 17-10 amb el qual ens anàvem al descans.

14360329_870846166384478_1271474864_o

Nöel Marx, jugador del FC Barcelona -Imatges Edu Rois

Dins del partit en tot moment

En la segona meitat, el domini començava a ser per als locals. L’esforç físic de la primera meitat ha estat molt alt per als jugadors del FC Barcelona. A més a més, el Barça s’ha vist sorprès per un assaig de la Santboiana només als 4 minuts de la represa fet que ha suposat un cop psicològic dur.

Tot i així, el partit seguia amb la sensació que si el Barça anotava un assaig tornaria a posar les coses molt difícils per als locals. Els minuts passaven, i el Barça no era capaç de trencar la línia defensiva de la Santboiana, i a 3 minuts del final, després que el Barça salvés diverses ocasions sobre la línia de marca, la Santboiana ha sentenciat el partit amb el seu quart assaig (31-10).

Losada i Beteta faran proves la setmana vinent

El derbi que en alguns moments ha estat molt intens, ha deixat dues baixes sensibles per al FC Barcelona. Es tracta de Joan Losada, que s’ha queixat d’unes molèsties del bessó dret, i de Bruno Granell, el qual s’ha fet un esquinç.

Els metges del cub valoraran al llarg de la setmana vinent l’evolució dels jugadors per acabar de decidir si poden disputar el següent partit de competició.

L’era Duvenage comença deixant bones sensacions

Tot i la derrota, l’equip està convençut d’haver jugat un bon partit. Sergi Guerrero, segon entrenador de l’equip, ha remarcat que “l’actitud ha estat impecable” tot i que cal seguir millorant en diversos aspectes del joc.

El Barça tindrà la setmana següent (diumenge 24 a les 12:00h) una nova prova de foc. Serà davant el SilverStrom El Salvador, a la Teixonera. Els de Duvenage podran tornar a demostrar el bon joc de l’equip i el progrés que la plantilla va tenint.