El Barça es queda sense puntuar a casa del líder tot i la gran segona meitat

Els catalans han anotat tres marques en poc més de 10 minuts, però insuficients per sumar la bonificació defensiva

El FC Barcelona visitava avui un dels camps més complicats de tota la lliga, el camp del Sanitas Alcobendas Rugby. El partit ha acabat amb victòria local per 52-24, després d’un final de partit per emmarcar dels de Stacy Duvenage

Un Alcobendas amb la directa

El Sanitas Alcobendas Rugby no ha donat opcions avui a l’equip de Stacy Duvenage, i ha sortit a sentenciar el partit a la primera meitat. Ja al primer minut ha arribat la primera marca visitant que ha acabat anotant fins en 7 ocasions a la primera meitat.

El Barça per la seva part només ha pogut anotar mitjançant un cop de càstig trasnformat per Leandro Castiglioni, en el minut 10 de partit.

Al descans el resultat era de 45 a 3.

Un final de partit per emmarcar

Amb el partit sentenciat, el Barça no ha abaixat els braços. Tot i que l’equip era conscient que la victòria era impossible, el Barça no ha renunciat al partit i ha treballat per aconseguir la bonificació ofensiva.

De fet, els blaugranes s’han quedat a només un assaig d’aconseguir-ho, després d’anotar tres marques en només onze minuts. La primera en el minut 64 a mans de Joan Losada, la segona, en el minut 73, després d’una gran acció que culminava Bruno Granell i en el minut 75 amb un assaig de Pol Pla.

El Barça ha disposat de diverses opcions al final de l’encontra per sumar el quart assaig, però la defensa local ha treballat molt bé en els últims metres i ha impedit que el Barça pogués sumar una jornada més.

Una setmana de descans per preparar el partit davant de Getxo Artea

D’aquí a dues setmanes, el FC Barcelona rebrà al Getxo Arte, en el que serà el partit més important dels que li resten als de Stacy Duvenage. Tots dos equips arribaran a l’encontra després d’una setmana de descans, per l’aturada de la copa.

Els dos equips es troben en zona de descens, el Barça amb 14 punts i el Getxo Artea amb 12 (amb dos partits menys).

El partit es disputarà diumenge a les 12:30h a la Teixonera.