El Barça ensopega davant del CR La Vila però acaba sumant el primer punt de l’any (22-21)

Un assaig a l’últim de Bruno Granell permet al Barça sumar la bonificació defensiva per seguir en la lluita pel play off.

La Vila Joiosa, 7 de gener de 2018 – El FC Barcelona visitava avui el camp del CR La Vila en el partit corresponent a la tretzena jornada de lliga. El matx ha acabat amb victòria local tot i l’intent de remuntada dels blaugranes en el tram final de partit que ha deixat el 22-21 definitiu en el marcador.

Un matx poc vistós

El Barça arribava al partit després d’una gran primera volta i d’haver posat contra les cordes al líder de la competició en la passada jornada de lliga. El CR La Vila ha estat capaç d’avançar-se en el marcador en el minut 14 de partit amb el primer assaig transformat dels alacantins (7-0).

Abans del descans, els locals han ampliat la diferència a l’electrònic amb un segon assaig que ha deixat el 14-0 en el minut 28 de partit. Tot i les clares ocasions que el Barça ha tingut per escurçar el marcador, el resultat s’ha mantingut 14-0 quan s’ha arribat al descans.

Primer punt de l’any

En la segona part els de Tomy García han materialitzat les ocasions que han tingut. El primer assaig del Barça ha arribat en el minut 54, uns minuts després del tercer assaig local (19-0), obra de Juan Cruz i transformat per Bautista Guemes (19-7).

En els últims 10 minuts, els blaugranes han fregat la remuntada gràcies a dues marques, la primera de Martín García i la segona de Bruno Granell (les dues transformades per Guemes). Finalment el marcador reflectia un ajustat 22-21, el que permet als blaugranes sumar un punt de bonificació defensiva que els manté en la part alta de la classificació amb 33 punts.