Primera victòria de la temporada per l’equip femení de l’ARV del FCB

L’equip femení de l’Associació de Veterans de Rugby del FC Barcelona va aconseguir la primera victòria de la temporada aquest passat cap de setmana, després de vèncer al Químics per un contundent 30 a 10.

Imatges Gummy Studios

Un partit que es va disputar al camp de la Taixonera, i que va significar un pas endavant pel que fa al nivell de joc de les jugadores associades al Club. Les blaugranes van començar el partit molt centrades, especialment en defensa, ja que les locals no van permetre cap ocasió de perill davant d’un atac molt bàsic del Químics. El primer assaigva arribar després d’una pilota robada i una llarga carrera de l’equip blaugrana fins a la zona de marca.

Tot i el domini local, les visitants van insistir fins a trobar el premi per empatar el partit. Va ser en aquest punt del matx, on l’esforç del Barça va començar a passar factura, i la defensa va començar a concedir més espais. Tot i així, el Barça va saber aprofitar les ocasions i amb un contraatac de llibre, arribava el segon assaig local. Les blaugranes van reaccionar, i amb l’injecció de moral que va significar aquest segon assaig, la intensitat va tornar a aparèixer.

Una bona jugada col·lectiva, aprofitant els espais que el Químics deixava pels extrems, va arribar el tercer assaig local, tot plegat abans del descans.

A la segona part, el joc del Barça va ser molt més fluid, sense tanta pressió, les jugadores locals van donar molta més continuïtat en el joc, fet que va permetre el quart assaig blaugrana.

A les acaballes del partit, les visitants van intentar reaccionar anotant dues marques més, que van acabar deixant el resultat de 30-10, i que permet a l’equip femení de l’AVR FCB aconseguir la primera victòria de la temporada.